Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: اتحادیه اروپا هفته گذشته سیاست جدیدی را با هدف تشدید نفوذ خود در منطقه هند-اقیانوس آرام برای مقابله با قدرت فزاینده چین اتخاذ کرد.

فیلیپین روز جمعه به شکست چین در عقب کشیدن آنچه که قایق های «تهدیدآمیز» توصیف کرده اعتراض کرد. به گمان مقامات مانیل (پایتخت فیلیپین)، این قایق ها از سوی شبه نظامیان دریایی هدایت می شوند و در اطراف آب های مورد مناقشه چین و فلیپین در صخره ویتسون یا ویتسون ریف تردد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی اتحادیه اروپا در بیانیه روز شنبه خود گفت: تنش ها در دریای جنوب چین از جمله حضور نظامی کشتی های چینی در ویتسون ریف صلح و ثبات در این منطقه را به خطر می اندازد.

این اتحادیه با «اقدامات یکجانبه ای که می تواند ثبات منطقه و نظم بین المللی مبتنی بر مقررات را تضعیف کند» قویا مخالفت کرده است.

اتحادیه اروپا همچنین از همه طرف ها خواسته اختلافات خود را مطابق با حقوق بین المللی به صورت مسالمت آمیزی حل کنند و بر حکم داوری بین المللی سال ۲۰۱۶ تاکید کرد که به نفع فلیپین رای داد و با ادعای چین در مالکیت دریای چین جنوبی مخالفت می کند.

چین اتهام اتحادیه اروپا را رد کرده و گفته که ناوهای  این اتحادیه در وتیسون ریف عامل به خطر انداختن صلح و امنیت این منطقه است.

هیات چینی در اتحادیه اروپا در بیانیه روز شنبه خود تاکید کردند که این صخره بخشی از جزایر چین و حضور قایق های ماهیگیری چینی در این منطقه «معقول و قانونی» است.

در بیانیه چین همچنین بر حق حاکمیت، حقوق و منافع دیگر پکن در دریای چین جنوبی تاکید می شود و حکم داوری سال ۲۰۱۶ را ملغی توصیف می کند.

رویترز نوشت: چین به شکل فزاینده ای نگران توجه اروپا و دیگر کشورها به درخواست جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا برای اتخاذ «رویکردی هماهنگ» علیه چین است که تاکنون در تحریم هایی به بهانه اقدامات سرکوب گرایانه این کشور در هنگ کنگ و برخورد با مسلمانان ایگور تحقق یافته است.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا ماه گذشته گفت واشنگتن از «متحد خود فیلیپین» در مواجهه ها با حضور نظمی دریایی چین در منطقه مورد مناقشه با فلیپین حمایت می کند.

تنش های جدید در آب های دریای جنوبی چین تاکنون بارها به افزایش سطح هشدار در چندین کشور این منطقه منجر شده است.

آمریکا به عنوان مهم ترین متحد نظامی برای مستعمره پیشین خود یعنی فیلیپین، تاکنون بارها به پکن برای عمل به تعهداتش با مانیل هشدار داده بود.

برچسب‌ها تحریم اتحادیه اروپا فیلیپین چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم اتحادیه اروپا فیلیپین تحریم اتحادیه اروپا فیلیپین چین اخبار کنکور اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است

رسانه انگلیسی مدعی شد سازمان‌های اطلاعاتی اروپا به دولت‌های متبوع خود هشدار داده‌اند روسیه در تدارک اقدامات «خرابکارانه» و «خشن» در سراسر اروپاست.

به گزارش ایسنا، سازمان‌های اطلاعاتی غربی مدعی شدند روسیه آمادگی خود را برای بمب‌گذاری‌های مخفیانه، ایجاد حریق و آسیب به زیرساخت‌های اروپا در خاک اروپا چه به‌صورت مستقیم و چه از طریق نیروهای نیابتی‌اش افزایش داده است.

روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» مدعی شد شواهدی که از سه کشور اروپایی به دست آورده نشان می‌دهد آنچه روسیه تدارک دیده نسبت به عملیات‌های ادعایی پیشین مسکو در اروپا به‌مراتب بزرگ‌تر است.

«توماس هالدنوانگ» رئیس سازمان اطلاعات داخلی آلمان پیش‌تر در یک کنفرانس امنیتی مدعی شد: «طبق ارزیابی‌های ما، خطر خرابکاری‌های دولتی (روسیه) به‌مراتب بیشتر شده است.» او گفت توانایی روسیه برای اجرای عملیات در خاک اروپا افزایش یافته و این عملیات‌ها ظرفیت آسیب‌زایی فراوانی دارند.

این اظهارات چند روز پس از آن مطرح شد که پلیس آلمان مدعی شد دو فرد با ملیت دوگانه آلمانی-روسی را به اتهام توطئه برای اجرای عملیات خرابکارانه در پایگاه‌های نظامی و تدارکاتی ارتش آلمان بازداشت کرده است، افرادی که به گفته مقامات آلمانی از دولت روسیه دستور گرفته بودند.

چند هفته قبل هم دو مرد در انگلیس به اتهام به‌آتش‌کشیدن یک انبار حاوی کمک برای اوکراین بازداشت شدند و دادستان‌های انگلیسی مدعی شدند که این دو نفر برای دولت روسیه کار می‌کنند.

علاوه بر این، سرویس‌های امنیتی سوئد در حال انجام تحقیقات درباره چند مورد خروج پیاپی قطارها از ریل بوده و مدعی هستند در این موارد هم ممکن است پای روسیه در میان باشد.

«کر جایلز» عضو ارشد اندیشکده «چتم هاوس» با اشاره به موارد فوق‌الذکر و چند خرابکاری ادعایی دیگر، گفت: «واضح‌ترین نتیجه‌گیری این است که فعالیت‌های روسیه واقعاً تشدید شده است. (اما) نمی‌توان گفت که این به معنای افزایش سرمایه‌گذاری روس‌ها در این زمینه است، یا نشان‌دهنده کم‌دقتی نیروهای تحت امر روسیه است، یا حتی نمایانگر بهبود عملکرد سرویس‌های اطلاعاتی غربی در شناسایی و متوقف کردن این افراد است. روی‌هم‌رفته، اتفاقات زیادی در جریان است.»

جایلز به فایننشال تایمز گفت گرچه شناسایی مقاصد روسیه از این اقدامات آسان نیست، اما اروپا باید بداند که این حملات حکم «قلق‌گیری» را دارند و مسکو از تمام توان خود استفاده نکرده است. او گفت: «روسیه از درس‌هایی که از این حملات می‌گیرد، وقتی استفاده خواهد کرد که بخواهد اروپا را واقعاً فلج کند. این حملات فعلاً تمرینی هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا